website

Op 6-jarige leeftijd begon Valentino met vioollessen. Op zijn 14e kwam daar ook nog de gitaar bij, tot op heden zijn grote passie. Valentino speelt ook verdienstelijk keyboard en behaalde tevens een aantal eerste plaatsen op zangconcoursen. Al op jonge leeftijd stond hij voor grote volle zalen met zijn toenmalige band Cameleon. Hij speelde in heel Europa in diverse bands. In Nederland heeft hij de laatste 30 jaar met alle bekende artiesten op het podium gestaan, zoals bijvoorbeeld met André Hazes, Gordon, Lee Towers en Anita Meijer.

Met een mengsel van uitstekende geluidskwaliteit, virtuoos spel en zeer veel ervaring staat hij garant voor een perfect verzorgde avond.  Valentino zal voor u en uw gasten moeiteloos van instrument wisselen,  en daarbij zal hij u met zijn prachtige stem laten genieten van liedjes van oud tot nieuw. Zijn repertoire omvat zo’n 1000 liedjes in alle muziekstijlen. Ook is er een grote keuze aan Italiaans, Spaans, Grieks en Zuid-Amerikaans repertoire. En uiteraard is er een grote keuze uit disco, top-40 en ballroommuziek. Uw gasten zullen versteld staan van het schitterende gitaarspel dat hij aan tafel serveert. Eén blik op uw gasten en Valentino weet zijn repertoire feilloos aan te passen aan hun smaak.

Naast de live muziek beschikt Valentino ook over een heel uitgebreide drive-in show. Deze kan, indien gewenst, ook in combinatie met zijn live muziek worden gebruikt. En omdat het oog ook wat wil….brengt hij een prachtige verlichtingsset mee, met rook- en bellenblaasmachine, lasers, etc. etc.!