website

Fred & Cisca
Beste Valentino,
Hierbij willen we je ook nog langs deze weg bedanken voor je geweldige optreden op ons 40-jarig huwelijksfeest bij Robacher te Hauwert. De muziek die je speelde viel weer uitstekend in de smaak bij al onze gasten. Voor ieder wat wils. Ook de nog uit je auto gehaalde bellenblaasmachine vonden onze kleinkinderen prachtig. Wie weet weer tot ons volgende feest. We noemden je al onze huismuzikant.
Fred & Cisca
Coen & Dory
Wij hebben ernorm genoten van jullie muziek op onze bruiloft. Ook onze gasten vonden jullie een leuk duo. We hebben veel complimenten gehad over jullie. Ook hebben jullie leuke repertoire.
Ook was het bij de kerk prachtig! Soms kregen we kippenvel. Zo mooi was het!
Bedank voor jullie heerlijke muziek!
Groetjes Coen & Dory en Milan de kleine danser.
Gijsbert & Femke
Wat hebben wij genoten van jullie muziek op onze bruiloft!! Zo goed als jullie je aanpasten aan de sfeer en de setting! Ook onze gasten waren erg te spreken over jullie. Mochten we nog een keer een feestje met muziek willen, dan weten we bij wie we moeten zijn…
En nog superbedankt dat ik (de bruid) met jullie ‘Proud Mary’ mocht zingen; heb er van genoten, zo makkelijk als jullie dat oppakten!
Groetjes,
Gijsbert & Femke
Nathan & Carola
Duo Valentino’s hebben op onze bruiloft gespeeld. Het was geweldig! Iedereen was onder de indruk van jullie. We hebben vele leuke reactie’s gekregen over jullie optreden. Het repertoir was uitstekend en ze hebben zelfs twee nummers voor ons ingestudeerd en gezongen. We hebben mensen op de dansvloer zien dansen en uit hun dak zien gaan die we anders zelden zien dansen!
Bedankt voor alles!!
Nathan & Carola.
Ton van Doorn
Wij hebben genoten, geweldig wat een avond.
De muziek was grandioos,wij hebben het nog niet zo meegemaakt dat een band zo snel inspeelde op het publiek.
En dan ook nog zo´n uitgebreid repertoir,heerlijk gedanst letterlijk uit ons dak gegaan,echt een avond die wij iedereen aanbevelen bedankt.
Als wij horen dat iemand een feest wil geven,dan laten wij jullie kaart zien ,wand zo)n avond gun je iedereen.
groetjes meisjes Janse mode en Heren
Leo en Tiny
Beter Laat dan Nooit
Hallo Valentino
We willen je Hartelijk bedanken voor de gweldige muziek die je voor ons hebt gemaakt op onze bruiloft.
We hadden een grote tent achter ons huis laten plaatsen en diverse kinderatracties.
We hadden in de kerk ook geweldig mooie muziek van Duo Valentino we werden soms zelfs geemotioneerd door de muziek.
Na de kerk heeft Duo Valentino voor ons de achtergrond muziek verzorgd tijdens eten en binnenkomst van bezoek,ook heeft hij zeer veel rekening gehouden met de kinderen die op het feest waren.
Mijn eerste vrouw is nl overleden daarom ben ik getrouwd met een nieuwe vrouw en is mijn nieuwe vrouw getrouwd met mij en vier jonge kinderen.
Zelfs bij mijn gehandicapte broer daar ging Duo Valentino draadloos voor op staan te treden,hij heeft genoten toen valentino aan zijn rolstoel zat.
En ik toen ik dat later op foto zag……
Op het feest maakten ze er een knal feest van,ik ben zelf dj maar van deze twee ga ik het niet winnen,geweldig.
We hebben heel veel genoten en allen maar goede reacties van vrienden en familie.
Zelfs nu twee jaar later worden we nog blij van de keuze Muziek van Duo Valentino .
We weten zelfs nog de eerste klanken die we via internet hoorde van duo valentino.
Voor jullie harstikke bedankt.
Jullie hebben ons laten genieten.
Een warme groet van Leo, Tiny, Chantal, Martine, Lianne en Richard.
Margreet
Tijdens de high tea ter ere van mijn 50 jaar heeft het duo valentino de muzikale omlijsting verzorgt.
Het was geweldig wat zij als duo aan repertoire ten gehore hebben gebracht.
Ook de gasten waren er erg van onder de indruk.Het was op zondag middag en het duo is echt een aanrader. Zij speelden ook al eerder op ons knalfeest toen we 25 jaar getrouwd waren.
Ze voelen de sfeer heel goed aan en spelen daar helemaal op in echt geweldig.
groeten van margreet uit nieuwegein.
Roos & Robin
Wij hebben op onze bruiloft van jullie genoten!
Goed ingespeeld op het publiek en we hebben lekker kunnen dansen.
Nog bedankt voor het even doorspelen! Ook de gasten waren erg over jullie te spreken.
Groetjes
Roos & Robin
Ronald en Joyce
We hebben ontzettend genoten van jullie, ook het liedje van Eros en Anastacia was perfect door jullie ingestudeerd. Hebben heerlijk kunnen dansen op verschillende soorten muziek. Echt super geweldig. Ontzettend bedankt hiervoor en we zullen jullie overal aanraden.
Groetjes Ronald en Joyce
Jelle van Sas
Geweldige avond gehad!
Ik schrijf dit met tutterende oren, half uur geleden is het spektakel afgelopen in hoeve Adrichem voor het feest van Ronald en Joyce.
Goede zang en een super gitaar spel!
Absolute aanrader voor uw feest of bruiloft!
Bedankt!
Martie en Ans
28 juni hebben we feest gevierd omdat we samen 120 jaar oud (jong) zijn geworden. We hadden het feest in de tuin met Valentino die de muziek verzorgde. Iedereen heeft van zijn optreden genoten en ondanks dat gras niet de ideale ondergrond is om op te dansen, gingen de voetjes met plezier van de vloer.
Bedankt voor de geweldige muzikale omlijsting van ons feest!
Joop en Florie de Be
7 juni hebben wij ons 25-jarig huwelijk gevierd in de Lantaern in N,gein op aanraden van hun hebben jullie die avond muzikaal verzorgd het was in een woord GEWELDIG leuke muziek heerlijk gedanst je kon je wensen doorgeven wat je wel en niet wilde precies zoals wij het wilde.Nogmaals heel hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer.
Ellen en Irene
Wij hebben voor ons huwelijksfeest Trio Valentino ingehuurd en we hadden ons geen betere band kunnen bedenken. Het was echt geweldig! De muziek was heerlijk om op te dansen en de alle gasten stond dan ook lekker te swingen. Aan het einde van de avond gingen ze zelfs nog improviserend akoestische verzoeknummers spelen en iedereen stond er omheen mee te zingen. Kortom, mede door de Valentino’s was het een onvergetelijk feest.
Valentino’s, ontzettend bedankt voor jullie kundige manier om een feest een echt feest te laten zijn. Zang en instrumenten waren te gek en we raden jullie bij iedereen zeer zeker aan.
Irene en Ellen.
Marco en Lisanne
Valentino en Marieke,
Ook ons feest (“diner dansant”) op 5 april in De Drie Hooibargen in Zoetermeer was echt een succes! Ook de gasten waren vol lof over jullie. En wij ook. Jullie hebben meer mensen op de dansvloer gekregen als wij vantevoren hadden ingeschat. Eigenlijk hebben we maar één opmerking: jullie website is lastig te gebruiken.
Wie weet tot ziens!
Lisanne
D. Franken
Marieke, Valentino
Afgelopen Vrijdag de 60e verjaardag van mijn vrouw gevierd in partycentrum
“de 3 Hooibargen” Mede door jullie muzikale omlijsting is het op alle fronten een geweldige avond geworden. Jullie muziek was geweldig, van alle markten thuis zowel voor jong als oud.
Niets dan lof over jullie optreden. Nogmaals bedankt voor deze geslaagde avond.
Als wij weer iets te vieren hebben weten we jullie te vinden. Ook zullen wij onze ervaring met
DUO VALENTINO graag aan een ieder doorvertellen.
bedankt en wellicht tot ziens ( horens )
Frieda & Dick Franken
Marco en Danielle
Afgelopen Donderdag waren wij getrouwd en jullie zijn samen komen spelen op ons feest. Een betere band hadden wij ons niet kunnen wensen. Onze verzoeknummers werden perfect gespeeld. Jullie hadden een perfecte connectie met onze gasten wat betreft de muziek die zij graag wilden horen en jullie uiteraard ook speelden. Zeker de paar keer dat jullie de zaal ingingen vonden wij heel erg leuk. Ook dat jullie spontaan mee gingen spelen met aantal onderdelen op de avond zelf was ook heel erg geslaagd.
Nogmaals hartelijk bedankt voor een super goed geslaagde feestavond aan het einde van een al heel goed verlopen trouwdag.
Marco en Danielle
Evelien
Namens de (ongeveer) 130 dames van de hockeyclub in Rotterdam willen we je nogmaals heel hartelijk danken voor de gezellige middag!
Zelfs de oudere dames onder het publiek, stonden lekker mee te dansen en te zingen
Groeten van het organiserend hockeyteam van Leonidas-B
Isabella Peterlini
Namens Party boerderij `t Hoge wil ik je hartelijk bedanken voor een leuke avond.
Dankzij jouw liedjes en gezelligheid is het denk ik nog een stukje gezelliger geworden als we gehoopt hadden. We gaan je zeker nog een keer uitnodigen om ons volgende feest muziekaal te begeleiden.
Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.
Wanneer u nog twijfelt als u op deze site rond kijkt. Zeker doen………..

Groetjes Isabella Peterlini http:www.t-hoge.nl

Adrie en Taede
Afgelopen maand vierden wij ons 25 jarige huwelijksfeest in Kasteel Heeswijk. We ontvingen vele reacties en iedereen was zeer enthousiast over jullie geweldige optreden. Ook het akoestische deel buiten viel bij iedereen zeer in de smaak evenals de diverse soorten muziek die jullie speelden. Nogmaals bedankt dat jullie er mede voor gezorgd hebben dat dit voor iedereen een onvergetelijke dag is geworden.
fred & cisca hhwaard
Beste Valentino,
Jouw muzikale bijdrage op ons feest (60 jr. en vut) op de boot heeft zeker bijgedragen tot het slagen ervan. Iedereen was enthousiast over je mooie stem en je gitaarspel.
Ook de vele genre’s die je speelde vielen goed in de smaak. Nogmaals bedankt.
fred & cisca
Richard
Op de bruiloft van mijn broer was ik ceremoniemeester. Op de feestavond met Duo Valentino had ik geen zorgen meer. Vooral toen ze af en toe de zaal in gingen ging iedereen uit z’n dak. Mijn broer z’n schoonfamilie is nogal muzikaal en iedereen was tevreden over de band dus dat zegt wel genoeg.
Als ik weer eens muziek op een feest moet hebben weet ik het wel.
Klara en Carl
Lieve Valentino en Marieke, afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd. Jullie optreden op ons huwelijk maakte de dag helemaal compleet. Ik heb veel complimenten gekregen. Jullie stemmen zijn geweldig!! Bedankt voor jullie bijdragen op onze mooiste dag!
Klara en Carl
Joop en Inge de Wit
Wij hebben een hele mooie trouwdag gehad mede door uw muziek en optreden!
Heel erg bedankt het was SUPER, voor iedereen een aanrader!
Groetjes, Joop en Inge
Michel en Maartje
Beste Valentino en Marieke,
Afgelopen vrijdag, hebben jullie in de partykelder van de Kabouterhut in Amersfoort een geweldige sfeer gebracht op ons trouwfeest. Iedereen was enthousiast. Bedankt!
Groet,
Michel en Maartje.
Wilma & Maurice
goedenavond!!
wij wilden even zeggen dat jullie echt TOP waren de 15de op onze trouwdag jullie konden echt van alles zingen ze waren echt allemaal erg positief over jullie nou een dikke 10 van ons en nogmaals erg bedankt
wilma en maurice kortekaas
Theo en Betty Neep
Beste Valentino
Jullie muziek heeft ons 40 jarig huwelijksfeest tot een ongekend hoogtepunt gemaakt , vanaf het begin heeft jullie muziek ieders hart sneller laten kloppen. De veelheid aan verschillende liedjes kreeg ieders bewondering. Nogmaals hartelijk dank en veel succes met jullie muzikale wensen.
Theo en Betty Neep

Herbert en Monique
Beste Valentino,
Heel hartelijk dank voor de muzikale begeleiding van ons 25-jarig huwelijksfeest in Maarssen. Iedereen heeft genoten en dat was precies de bedoeling.
Veel succes bij jullie verdere optredens en wellicht tot een volgende keer…

Wiebe hofman
Beste mensen,
Dat was genieten op ons 50-jarig huwelijksfeest op het forteiland Pampus te Muiden.
Onze verwachtingen waren hoog gespannen en dat hebben jullie meer dan waargemaakt.
Plezierige en enorm gevarieerde muziek en stemmen, aangenaam geluid, goed de sfeer van het gezelschap aangevoeld en prima ingespeeld op de diverse verzoekjes en gelegenheidzangers uit de familiebron.
Wij zullen jullie warm aanbevelen bij mogelijke andere gelegenheden.
Het entoesiasme van alle aanwezigen was groot en… terecht!!!!
Hartelijke groet, Anna en Wiebe Hofman-Muiderberg
Veel succes verder als duo valentino.

Wim en Jetty
Beste Valentino,
Ons 25 jarig huwelijk is mede dankzij jullie echt een feest geworden. Een feest voor jong en oud. Iedereen was enthousiast over jullie muziek. Het was de bedoeling te zorgen voor een optreden en achtergrondsmuziek bij het diner. Het werd uiteindelijk swingen en dansen. Met verzoeknummers konden jullie uit de voeten en jullie boden zelfs muzikale ondersteuning van gasten die ons wilden toezingen. Echt geweldig.

Lelystad Airport
Beste Trio Valentino,
Wij willen jullie bedanken voor het gezellige optreden wat jullie tijdens onze Nieuwjaarsreceptie hebben gegeven.
Heerlijke achtergrondmuziek en een zeer leuke presentatie van de band. Wij hebben genoten!
Vriendelijke groet, Lelystad Airport

Rita & Rob
Duo Valentino,
Mede dankzij jullie hebben wij op 2e Kerstdag een fantastische avond gehad. Jullie zijn op muzikaal gebied werkelijk van alle markten thuis, een lust om naar te luisteren en om op te dansen. Fijn dat er nog echte sfeermakers zoals jullie bestaan, klasse en…………. ga zo door!

Tonny Blind
Valentino,
Heerlijk genoten van jullie muziek op 2e kerstdag. Heel sfeervol en leuk afwisselend. Lekker om bij te kunnen praten en tafelen, en even later weer om fijn op te kunnen dansen. Alle stijlen worden leuk en onderhoudend gebracht.
Groetjes Tonny

Nathalie
Valentino,
Wat een voortreffelijk duo zijn jullie. Was heerlijk om een avond van jullie optreden te mogen genieten. Iedereen heeft zich prima vermaakt en de muziek was super varieerend. Van rustige muziek waar je op kon praten tot dansmuziek. Bedankt voor de muzikale inbreng.
Groetjes, Nathalie (dochter van Rene en Patricia)

Rene en Patricia
Valentino,
Jullie hebben van ons 25 jarig huwelijksfeest een onvergetelijke feestavond gemaakt.
Wij wilden een gezellige avond voor de leeftijd van 6 tot 84 jaar en dat is jullie perfect gelukt.
Er kon de hele avond gepraat worden met elkaar en de muziek was uitermate geschikt om op
te dansen. Hartelijk dank voor jullie bijdrage, het was klasse en wie weet tot ziens

Ad van Berlo
Beste Valentino,
Je hebt ons zaterdag, een fantastische avond bezorgd met je geweldige muziek en zang. We hadden een surpriseparty voor Corien, mijn vrouw, die 50 werd. Ze vond het werkelijk fantastisch. We dachten van te voren dat het rustig zou blijven, omdat we een avondvullend diner hadden met de ongeveer 60 gasten. Maar al bij het tweede nummer begonnen mensen mee te zingen en bij het derde nummer begonnen mensen spontaan te dansen tijdens het eten. Je wist na een uur al bijna de helft op de geimproviseerde dansvloer te krijgen. Iedereen gaf ons complimenten. Dus nogmaals, hartelijk dank voor je geweldige optreden en je flexibiliteit.
vriendelijke groet,Ad